Art DATIS

Nieuws

GAS Honorary Lifetime Membership Award for Durk Valkema

Op 17 mei 2018 heeft Durk Valkema, voorzitter van de Stichting Vrij Glas en project partner in Art DATIS, tijdens de jaarlijkse conferentie van de internationale glaskunstvereniging op Murano (IT) de GAS Honorary Lifetime Membership Award for Outstanding Service to the Glass Art Society in ontvangst genomen. Een interview met Durk Valkema over zijn werk en de prijs is verschenen in het magazine Glas.

On May 17 2018 Durk Valkema, president of the Dutch Free Glass Foundation and project partner in Art DATIS, was awarded the GAS Honorary Lifetime Membership Award for Outstanding Service to the Glass Art Society during the annual conference of the International Society for Glass Art in Murano, Italy. An interview with Durk Valkema about the award (in Dutch) appeared in the Dutch magazine Glas.